Bij de basisschool Mariaschool in Langeveen bevindt zich onze buitenschoolse opvang locatie Gaa(r)f. Kinderen van 4 tot 13 jaar zijn op deze locatie van harte welkom.

Deze locatie heeft het karakter van een brede school; alle voorzieningen zijn onder één dak gevestigd.

De kinderen kunnen gebruik maken van een ruime groepsruimte met aangrenzende keuken, en de gymzaal. De ruimtes zijn afgestemd op de behoefte en de leeftijd van de kinderen. We proberen met de inrichting een huiselijke sfeer te scheppen waar kinderen zich op hun gemak voelen. Er is voldoende ruimte voor allerlei binnenactiviteiten bijv. het spelen van spellen, bouwen met constructiemateriaal, muziek, tv kijken, knutselen, computeren of rustig een boek lezen. In de gymzaal kunnen de kinderen zich volop vermaken met de aanwezige materialen.

Voor het buiten spelen kunnen de kinderen gebruik maken van beide speelplaatsen en het kunstgrasveld van de basisschool. Geregeld zullen we ook een wandeling maken naar het bos of nabijgelegen speelveldje om daar te spelen.

Onze medewerkers bieden aan de hand van thema’s elke dag een binnen- en buitenactiviteit aan. Kinderen kunnen kiezen of en waaran ze mee willen doen.
In de vakanties en op vrije dagen worden er uitgebreidere activiteiten en workshops aangeboden.

Aanmelden

Om uw kind(eren) aan te melden voor peuter- en / of kinderopvang kunt u naar onze online aanmeldingsformulieren gaan.
Als u liever uw kind(eren) niet online aanmeldt, maar via een formulier, dan kunt u deze ook downloaden.

Online aanmelden Brochure of rondleiding aanvragen