De locatie “De Buitenboel” heeft het karakter van kinderopvang op de boerderij.

De unieke ligging, tussen de weilanden op het platteland, geeft een gevoel van heerlijk veel rust en ruimte.

De locatie heeft drie groepen; een babygroep voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 2 jaar, een peutergroep voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar en een groep buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar.

De babygroep beschikt over een eigen groepsruimte waar gespeeld en gegeten wordt, geheel afgestemd op de leeftijd van de kinderen,  twee slaapkamers, een aparte verschoonruimte en een veilige, afgeschermde speelruimte buiten.

Ook de peutergroep beschikt over bovengenoemde voorzieningen. In de peutergroep wordt op alle ochtenden een peuterprogramma ‘Uk en Puk’ aangeboden. Dit programma biedt de kinderen volop speelmogelijkheden gericht op alle ontwikkelingsgebieden.

De buitenschoolse opvang heeft de beschikking over een eigen, ruime groepsruimte en biedt veel mogelijkheden voor spel-, knutsel-  en bouwactiviteiten. Ook zijn er plekken waar kinderen rustig een boek kunnen lezen, tv  kunnen kijken , etc.

De inrichting zowel binnen als buiten is afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Er is voldoende ruimte om te spelen, te kruipen en te lopen. Voor de oudere kinderen bieden de ruimtes voldoende speel- en beweegplekken.

De buitenruimte is gigantisch. Midden tussen de weilanden zijn er volop speelmogelijkheden voor de kinderen. O.a. een grasveld met een uitdagend klimtoestel en een boomhut voor de oudste kinderen. Een grasveld met zandbak en klimtoestel en een verhard deel voor rijdend speelgoed. Kinderen kunnen hier volop experimenteren met natuurlijke materialen.

Onze medewerkers bieden aan de hand van thema’s elke dag een binnen- en buitenactiviteit aan.
Kinderen kunnen kiezen of en waaraan ze mee willen doen.
In vakanties en op vrije dagen worden er uitgebreidere activiteiten en workshops aangeboden.

Aanmelden

Om uw kind(eren) aan te melden voor peuter- en / of kinderopvang kunt u naar onze online aanmeldingsformulieren gaan.

Online aanmelden Rondleiding aanvragen