In Langeveen is kinderopvang/peuteropvang De Turfjes en buitenschoolse opvang Gaa(r)f gevestigd. Kinderen van 0 tot 4 jaar zijn van harte welkom om bij De Turfjes te komen spelen.

Deze locatie bevindt zich naast de basisschool Mariaschool  in gemeenschapscentrum De Gaarf in Langeveen  en beschikt over een grote groepsruimte voor baby’s en peuters en een ruime afgesloten speelplaats buiten voor de kinderen.

In de kinderopvang /peuteropvang van 0 tot 4 jaar bieden we het programma Uk en Puk aan. Uk en Puk is een speels, educatief programma dat aansluit op het programma van de basisschool.

Op woensdagochtend zijn de kinderen vanaf 3 jaar tot ze naar de basisschool gaan van harte welkom in de peuteropvang Drie Plus Groep. In deze groep worden activiteiten aangeboden die gericht zijn op de oudste peuters en die de kinderen spelenderwijs voorbereiden op de stap naar de basisschool.
Bambino en de Mariaschool hebben afspraken gemaakt over samenwerking in de voorbereiding van de kinderen op de basisschool.

Aanmelden

Om uw kind(eren) aan te melden voor peuter- en / of kinderopvang kunt u naar onze online aanmeldingsformulieren gaan.
Als u liever uw kind(eren) niet online aanmeldt, maar via een formulier, dan kunt u deze ook downloaden.

Online aanmelden Brochure of rondleiding aanvragen