Kinderopvang Bambino openingstijden

Kinderopvang

Onze opvang is het gehele jaar (met uitzondering van algemeen erkende feestdagen) geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.30 uur tot 18.00 uur.

Opvang kan per hele dag of een dagdeel, een ochtend of een middag, afgenomen worden. Het minimum aantal af te nemen opvang is in de kinderopvang twee dagdelen per week. Eventueel kan dit uitgebreid worden met een dagdeel of meerdere dagdelen naar keuze. Voor kinderen is het belangrijk om met regelmaat de kinderopvang te bezoeken zodat ze zich veilig en vertrouwd voelen bij ons in de groep. Wanneer dit gewaarborgd is ontwikkelen kinderen zich beter.

Verlengde opvang is in overleg mogelijk van 7.00 uur tot 7.30 en tussen de middag van van 12.00 tot 12.45 en van 12.45 tot 13.30 uur.

Peuteropvang

Onze peuteropvang is geopend op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend van 8.30 uur tot 12.00 uur.

Kinderen worden voor minimaal twee ochtenden (7 uur) geplaatst in de peutergroep. Eventueel kan dit uitgebreid worden met een dagdeel of meerdere dagdelen naar keuze. Voor kinderen is het belangrijk om met regelmaat de peuteropvang te bezoeken zodat ze zich veilig en vertrouwd voelen bij ons in de groep. Wanneer dit gewaarborgd is ontwikkelen kinderen zich beter.

Verlengde peuteropvang van 7.00 uur tot 14.30 uur is in overleg mogelijk.

Op algemeen erkende feestdagen, 2e Paasdag, Koningsdag, 5 mei (1x per 5 jaar), Hemelvaartsdag, 2e Pinksterdag, 1e en 2e Kerstdag en Nieuwjaarsdag en op 24 december en op 31 december vanaf 13.00 uur is onze opvang gesloten.