Plaatsingsprocedure

Wanneer u belangstelling heeft voor onze opvang bent u van harte welkom om eerst een keer te komen kijken en een rondleiding met een informatief gesprek te hebben. We maken hiervoor graag een afspraak.

Wanneer u belangstelling heeft voor onze opvang en uw kind(eren) wilt aanmelden kunt u het aanmeldingsformulier invullen op onze website en aan ons sturen.

Wanneer we aan uw aanvraag kunnen voldoen sturen we een bevestiging en een contract kinderopvang in tweevoud met hierin genoemd de door u aangevraagde dagdelen opvang. Wanneer een ondertekend contract terug is bij onze administratie is de plaatsing definitief.

Een paar weken voordat de opvang van start gaat maken we een afspraak voor een intake gesprek en bespreken hierin de belangrijke dingen voor de opvang van uw kind(eren). Afhankelijk van de leeftijd spreken we ook een wenmoment of meerdere momenten af.

Wanneer we (nog) niet aan de aanvraag kunnen voldoen zullen we contact opnemen met u om de mogelijkheden te bespreken bijv. (tijdelijk) een alternatief of plaatsing op de wachtlijst.