Bij peuteropvang ’t Spölhuuske zijn kinderen van 2 tot 4 jaar van dinsdagochtend t/m vrijdagochtend van harte welkom om te komen spelen en deel te nemen aan het peuterprogramma Uk en Puk.

Deze locatie gevestigd in de basisschool Kadoes beschikt over een grote groepsruimte die aangepast is aan de leeftijd en de behoefte van de kinderen, die ingedeeld is in verschillende speelhoeken, een ruime speelhal, een keuken, verschoonruimte en toiletten.

Op maandagochtend en woensdagochtend zijn kinderen vanaf drie jaar tot ze naar de basisschool gaan van harte welkom in de peuteropvang Drie Plus Groep. In deze groep worden activiteiten aangeboden die gericht zijn op de oudste peuters en die de kinderen spelenderwijs voorbereiden op de stap naar de basisschool. Regelmatig nemen de kinderen met de medewerkers een kijkje in de basisschool.

Buiten kunnen de kinderen gebruik maken van een afgeschermd deel van de speelplaats van school. Een tweede groene speelplek bevindt zich aan de andere zijde van school. Deze is ingericht met gras, hagen en bomen.

Aanmelden

Om uw kind(eren) aan te melden voor peuter- en / of kinderopvang kunt u naar onze online aanmeldingsformulieren gaan.

Online aanmelden Rondleiding aanvragen